Title Image

Föreläsning

EN LÄRORIK
FÖRELÄSNING

Behöver er organisation, företag eller förening större kunskap om sorg? 

Fyll på med kunskap och bli bättre på att hantera din och andras sorg och förlust. Föredraget ger er ny kunskap, inspiration och medvetenhet som är viktig för den gemensamma utvecklingen. Vad är sorg, vad innebär det för er och hur hanterar ni sorg och förlust? Hur bemöter vi varandra och vad kan göra skillnad på riktigt? Ni får verktyg för att hantera sorg och förlust. Det ger er ökad trygghet, kunskap och en gemensam plattform att möta varandra i svåra stunder och samtal framåt.

Jag ger föredrag med olika inriktningar som ger er större kunskap om hur ni ska bemöta och stötta kollegor, vänner och familj i sorg och förlust. 

Välkomna mer er förfrågan så pratar vi igenom inriktning, innehåll och upplägg!

Föreläsningen

Som beteendevetare, borgerlig officiant och certifierad handledare i sorgberarbetning har jag, genom mina olika arbeten träffat människor i sorg och livskriser. Jag har läst mycket om sorg, sorgbearbetning och har själv genomgått sorg och förluster flera gånger. Jag får som borgerlig officiant möta människor i sorg. I mötet med människor lär vi oss nya saker, framför allt om vi väljer att lyssna. Det förvaltar jag på bästa sätt och skapar personliga ceremonier, samtal och föredrag. 

Jag tror på att vi ska prata mer med varandra om det som är svårt. Om sorg. Det är vad mina föredrag handlar om. Att se hur vi på bäst sätt kan möta våra medmänniskor i sorg. Se vad vi bör undvika och vad vi kan göra mer av. Vad sorg är och vad det kan innebära för oss i våra liv. Vad vi kan göra från och med idag och framåt. Och framför allt, vad innebär det för oss om vi inte pratar om det. Ni får med er kunskap, ökad medvetenhet och råd från mig och när ni möter era kollegor och medmänniskor framöver.

E-post: hej@fridasceremonier.se

Telefon: 070-377 23 00

Kontakta mig vid funderingar och prisförslag.

a