Title Image

Föreläsning

EN LÄRORIK
FÖRELÄSNING

De allra flesta känner sig osäkra inför att möta en människa i sorg. Det väcker rädsla, obehag och osäkerhet.

 

För att skapa trygghet kring livets svåra frågor om sorg, ensamhet, krossade drömmar och livsförändringar delar jag med mig av mina erfarenheter och kunskaper.  Det ger er ökad trygghet, kunskap och en gemensam plattform att möta varandra i svåra stunder och samtal framåt.

 

Föreläsningens innehåll ger ny kunskap, medvetenhet och förändrade beteenden. Innehållet är bland annat vad sorg är, hur vi reagerar i sorg, hur vi kan bemöta varandra i svåra livsförändringar och vad gör skillnad på riktigt? Vilka är verktygen för att nå läkning? Vad händer med oss om vi inte bearbetar det vi varit med om?

Mina personliga berättelser tar plats och igenkänningen kring sorger och förluster är alltid slående. Tillsammans tar vi oss förbi myter och förelagde sätt att mötas i det allra svåraste!

Föreläsningen

Jag ger föreläsningar med olika inriktningar som ger er större kunskap om hur ni ska bemöta och stötta kollegor, vänner och familj i sorg och förlust. Som beteendevetare, borgerlig officiant och certifierad handledare i sorgberarbetning, träffar jag människor i sorg och livskriser. Min kunskap, egna erfarenheter och personliga förluster ger mig trygghet i mötet med andra.

Olika inriktningar kan vara:

  – Hälsa och välmående på arbetsplatsen

  – Att möta barn och unga i sorg

  – Minska ensamhet och utanförskap hos äldre

Välkomna mer er förfrågan så pratar vi igenom inriktning, innehåll och upplägg!

a

E-post: hej@fridasceremonier.se

Telefon: 070-377 23 00

Kontakta mig vid funderingar och prisförslag.