Title Image

Borgerlig begravning

DIN

BORGERLIGA
OFFICIANT

En borgerlig begravning kan formas så som ni vill ha den. Ni får det avsked ni önskar, helt unikt och skriven utifrån era önskemål. En borgerlig begravningsceremoni kan innehålla personliga historier och skratt, prickiga kläder och musik på hög volym. Glimtar ur personens liv lyfts fram, där sorgen och saknaden och de ljusa minnena tar plats i en fin balans.

 

Begravningsceremonin blir ett vackert avsked att minnas.

Samarbetet

Vi samtalar kring era önskemål i god tid innan begravningen och planerar för ceremonins innehåll. Vi kan komma överens om en plats att ses på. Det kan vara hemma hos er, på den begravningsbyrå ni anlitat eller varför inte på en plats som eran anhöriga tyckte om. Ni ges möjlighet att berätta om er anhörig och era minnen. Vi pratar om musik, dikter och ceremonins upplägg. Jag kan ge förslag på ett utformande som fungera bra och som blir trevligt och personligt.

 

Jag skriver ceremonin och kommunicerar den med er till ni är nöjda. Det är viktigt att fakta stämmer att känslan är den rätta och att ceremonin är en fin och värdig beskrivning av er anhöriga där ni känner er nöjda med beskrivningen. Ni ska veta att ceremonin blir så som ni önskar. 

E-post: hej@fridasceremonier.se

Telefon: 070-377 23 00

Kontakta mig vid funderingar och prisförslag.