Title Image

Förnya Äktenskapslöften

EN MINNESVÄRD
CEREMONI

Att förnya äktenskapslöften skapar nya kärleksfulla minnen! Det är ett fint sätt att fira livet och visa varandra sin uppskattning. En ceremoni för att förnya äktenskapslöften kan skapas och formas så som ni vill ha den. Tillsammans planerar vi den utifrån era önskemål, där jag skapar en helt unik och personlig ceremoni just för er. 

Vi pratar igenom era önskemål. Utgångspunkten är era tankar och önskemål om hur ni vill att er dag ska se ut där jag ger förslag och är behjälplig med upplägget och förberedelserna. Innehållet i ceremonin kan vara några minnen och vad ni betyder för varandra.

Fina inslag är minnen från er bröllopsdag, nya löften till varandra och musik. När paret i förväg skrivit ner vad de fastnat för när de träffades, vad de uppskattar med sin partner och vilka förväntningar de har på framtiden och jag läser upp deras ord för dem, skapas magi. Så vackert och minnesvärt att lyfta fram kärleken på detta sätt! Denna stund blir ett minne för paret, familjen, släkt och vänner. Att dela stunden med varandra blir ett sätt att skapa nya minnen tillsammans. Jag skriver ceremonin och kommunicerar den med er tills att ni är nöjda.När dagen för att förnya era äktenskapslöften infinner sig kan ni ha allt fokus på varandra och nära och kära.

Önskar ni solosång under ceremonin sjunger jag a cappella och kompar mig själv på piano. Önskar ni en mindre kör eller musiker på ceremonin är jag gärna behjälplig med att boka det

Det blir ett vackert minne att bära med er vidare i äktenskapet!

E-post: hej@fridasceremonier.se

Telefon: 070-377 23 00

Kontakta mig vid funderingar och prisförslag.

a